Despre noi

 inapoi

Afaceri


Fondata in anul 2000 pentru vehicule comerciale de a oferi un canal de vânzări transfrontaliere ca un vehicul de schimb i servicii de Internet la intă.

Gama de servicii incluse de la începutul a 15-limba de prezentare a vehiculului, exporta datele vehiculului prin apăsarea unui buton în cele apoi de trei schimburi majore i un management vehicul ca bază de OfficeCat de astăzi.

De-a lungul anilor, a spectrului de putere a WebMobil24 a fost în continuă expansiune.
Deci, poate transfera flota sa de peste WebMobil24, în 28 de limbi i în mai mult de 150 de schimburi de vehicule i portaluri de comer vehiculului.
Acasă i în străinătate.
Producătorii i importatorii pune WebMobil24 schimb vehicul ca un produs white label i de a primi un astfel de vehicul piaă extrem de dezvoltat pentru a vânzărilor de vehicule.

Astăzi WebMobil24 acionează ca un schimb internaional i multilingv de 28 de vehicul pe internet, cu birouri în Germania, Elveia i Italia.

Diviziile de afaceri


Activitatea de bază a WebMobil24 este compus din trei segmente de activitate de bază:

Unul este pe piata de vehicule pentru clienii privai i dealeri auto de pe Internet. Aici, WebMobil24 caracterizat prin multilingvism i ajunge european.

În al doilea rând, de la un pachet complet de servicii, precum i dezvoltarea de soluii IT pentru comercianii cu amănuntul de automobile, producatori si furnizori de servicii. WebMobil24 ofera un pachet complet pentru vanzarile de masini de succes pe Internet.
Prin intermediul a 13 de ani de experienă de vânzări on-line i de know-how în site-ul, clienii pot fi siguri că lucrează împreună la WebMobil24 cu experii afine maină. O listă lungă de referine dovedete acest lucru.

WebMobil24 este un partener pentru producătorii de vehicule majore i / importatori. Deci, suntem responsabili cu soluiile noastre de distribuie platformă Opel, Suzuki, Kia i multe grupuri de comer auto - din intreaga lume.

Date companie:


Anul înfiinării: 2000
Director general: Marco Marlia

WebMobil24 este o marcă înregistrată a
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Date de contact:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Nr. telefon: +49 (0) 69/507757-0
nr. telefax: +49 (0) 69/507757-33
e-mail: info@webmobil24.com


Gasit nici un rezultat Toate mașinile acestui ofertant