O nas

 nazaj

Poslovni


Ustanovljeno leta 2000 za komercialno vozilo ponuditi čezmejno prodajni kanal kot vozila Exchange in internetnih storitev do cilja.

Obseg storitev, vključenih na začetku predstavitve 15-jezikovni vozila, izvozite podatke o vozilu, s pritiskom na gumb v takratnih treh glavnih borzah in upravljanje vozila kot osnova današnjega OfficeCat.

V preteklih letih, moč spekter WebMobil24 je nenehno širi.
Torej, lahko prenese svojo floto več kot WebMobil24, v 28 jezikih in v več kot 150 izmenjav vozil in portalov trgovine z vozili.
Doma in v tujini.
Proizvajalci in uvozniki dal menjalni WebMobil24 vozila kot beli etiketi proizvoda in sprejemanje takšnih visoko razvit trg vozil je s prodajo vozil.

Danes WebMobil24 deluje kot mednarodnem in večjezičnem izmenjavo 28 vozil na internetu, s podružnicami v Nemčiji, Švici in Italiji.

Poslovni oddelki


Osnovna dejavnost WebMobil24 je sestavljen iz treh osnovnih poslovnih področjih:

Ena je tržnica vozilo za zasebne stranke in trgovci z avtomobili na internetu. Tu WebMobil24 značilna večjezičnost in evropsko dosega.

Drugič, iz obsežnega svežnja storitev in razvoju informacijskih rešitev za avtomobilski trgovci na drobno, proizvajalci in ponudniki storitev. WebMobil24 ponuja celoten paket za uspešne prodaje avtomobilov preko interneta.
Skozi 13 let na spletu prodaja izkušnje in obsežno znanje na spletni strani, lahko uporabniki prepričani, da delajo skupaj pri WebMobil24 s strokovnjaki avto sorodna. Dolg seznam referenc, to dokazuje.

WebMobil24 je partner z glavnimi proizvajalci vozil in / uvoznikov. Tako da smo odgovorni z našimi distribucijskih platform rešitev Opla, Suzuki, Kia in številne znamke avtomobilov skupine - po vsem svetu.

Podatki o podjetju:


Leto ustanovitve: 2000
Direktor: Marco Marlia

WebMobil24 je registrirana blagovna znamka
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Kontaktni podatki:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Telefon: +49 (0) 69/507757-0
Telefax: +49 (0) 69/507757-33
Elektronski naslov: info@webmobil24.com


Ni zadetkov Vsa vozila tega ponudnika