Om oss

 Tilbake

Forretnings


Grunnlagt i 2000 for den kommersielle kjøretøy å tilby et grenseoverskridende salgskanal som et redskap Exchange og Internett-tjenester til målet.

Utvalget av tjenester som inngår i begynnelsen av en 15-språk kjøretøy presentasjon, eksportere kjøretøydata ved å trykke på en knapp i de deretter tre store børsene og et kjøretøy ledelse som grunnlag for dagens OfficeCat.

I løpet av årene, ble strøm spekteret av WebMobil24 i stadig vekst.
Så kan overføre sin flåten over WebMobil24, i 28 språk og i mer enn 150 kjøretøy utveksling og portaler over kjøretøyet handel.
Ute og hjemme.
Produsenter og importører sette bilbørs webMobil24 som en white label produkt og motta et slikt høyt utviklet marked kjøretøy til kjøretøy salg.

I dag WebMobil24 fungerer som en internasjonal og flerspråklig 28-bilbørs på Internett, med kontorer i Tyskland, Sveits og Italia.

Forretningsavdelinger


Kjernevirksomheten til WebMobil24 består av tre grunnleggende forretningssegmenter:

Ett er bilen markedet for privatkunder og bilforhandlere på internett. Her webmobil24 preget av sin flerspråklighet og europeisk rekkevidde.

Dernest, fra en omfattende pakke av tjenester og utvikling av IT-løsninger for bil-forhandlere, produsenter og tjenesteleverandører. WebMobil24 tilbyr en komplett pakke for vellykkede bilsalg over Internett.
Gjennom 13 år online salgserfaring og omfattende kunnskap på nettstedet, kan kundene være sikker på at de fungerer sammen på WebMobil24 med bil affine eksperter. En lang liste med referanser beviser dette.

WebMobil24 er en partner til store bilprodusenter og / importører. Så vi er ansvarlige med våre plattform distribusjonsløsninger Opel, Suzuki, Kia og mange bil handel grupper - over hele verden.

Selskapet data:


År av stiftelsen: 2000
Daglig leder: Marco Marlia

WebMobil24 er et registrert varemerke for
ICO International GmbH, Frankfurt / Main

Kontaktdata:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Telefon: +49 (0) 69/507757-0
Telefax: +49 (0) 69/507757-33
E-post: info@webmobil24.com


Ingen treff Alle bilene til denne tilbyderen