O nama

 natrag

Posao


Osnovan je 2000 za komercijalno vozilo ponuditi prekograničnu prodajni kanal kao sredstvo razmjene i internet usluga za metu.

Raspon usluga uključeni na početku prezentacije vozila na 15 jezika, izvoziti podatke vozila pritiskom na gumb u tadašnjih triju glavnih burzama i upravljanje vozila kao osnovu današnjeg OfficeCat.

Tijekom godina, spektar snage WebMobil24 stalno se širi.
Dakle, može prenijeti svoju flotu tijekom WebMobil24, na 28 jezika, a više od 150 vozila razmjene i portalima trgovine vozila.
U zemlji i inozemstvu.
Proizvođači i uvoznici staviti razmjenu WebMobil24 vozila kao bijeli label proizvoda i primati takve visoko razvijene tržišne vozilo se prodaje vozila.

Danas WebMobil24 djeluje kao međunarodna i višejezično razmjenu 28-vozila na internetu, s uredima u Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji.

Podjele poslovanja


Osnovna djelatnost WebMobil24 se sastoji od tri osnovna poslovna segmenta:

Jedan je tržište vozila za privatne kupce i auto dilera na internetu. Evo, WebMobil24 odlikuje višejezičnosti i europskih dosega.

Drugo, s sveobuhvatan paket usluga i razvoju IT rješenja za automobilsku trgovaca, proizvođača i pružatelja usluga. WebMobil24 nudi kompletan paket za uspješne prodaje automobila putem Interneta.
Kroz 13 godina online prodaja iskustvo i know-how u web stranicama, korisnici mogu biti sigurni da oni rade zajedno na WebMobil24 s autom afinih stručnjaka. Dug je popis literature dokazuje.

WebMobil24 je partner najvećih proizvođača vozila i / uvoznika. Dakle, mi smo odgovorni za naše distribucije platforma rješenja Opel, Suzuki, Kia i mnogi automobil trgovina skupine - širom svijeta.

Podaci tvrtke:


Godina osnutka: 2000
poslovođa: Marco Marlia

WebMobil24 je zaštitni znak
ICO International GmbH, Frankfurt / Glavni

Kontakt podaci:


Ico-International GmbH
Daimlerstrasse 6
61449 Steinbach/Ts.

Telefon: +49 (0) 69/507757-0
Telefax: +49 (0) 69/507757-33
Email: info@webmobil24.com


Niste pronašli Sva vozila ovog ponuđača